Afspraak is afspraak

Je mag rekenen op een adviseur die:
- deskundig en zeer ervaren is,
- goed bereikbaar is,
- afspraken nakomt,
- tijd voor je heeft,
- onafhankelijk werkt.

De financieel adviseur: vakkennis die helpt

Wij zijn financieel adviseurs. Goed opgeleid, gecertificeerd en ervaren. Dat zorgt er voor dat je het best mogelijke advies krijgt.

Die vakkennis zetten wij alleen voor jou in: jij betaalt ons en dat betekent dat jij van ons een volledig onafhankelijk advies krijgt. En ook nadat wij je hebben geadviseerd, zijn wij er voor jou. Bijvoorbeeld om een schade af te wikkelen of nieuwe ontwikkelingen met je te bespreken.

Onze aanpak
Wij komen graag voor een eerste gesprek bij je thuis. Of je komt naar ons kantoor. Dan kunnen we kennis maken en jouw wensen bespreken. Ook geven wij aan wat onze advisering kost. Bedenk dat ons advies zichzelf vaak terug verdient door een betere en goedkopere hypotheek, belegging of verzekering.

’Wij horen graag wat iemand wil en welke ideeën daarover leven. Dat is altijd weer anders, dat maakt ons werk zo boeiend. Wij gaan met die wensen aan de slag en vertalen ze naar zaken die realistisch en haalbaar zijn. Daar maken we een duidelijk verhaal van en een duidelijk advies. Oh ja, ons eerste gesprek altijd gratis.’

Met Rek Hypotheken + Verzekeringen
Rembrandtlaan 10
5261XH Vught
Tel: 06 - 55 19 56 54
Mail: joost@metrek.nl
KVK: 63111128

Wij zijn volledig onafhankelijk en bieden onderstaande geldverstrekkers aan